Δωρεάν Μεταφορικά για Αγορές άνω των 49€ έως 4Kg

9/9

Μαρκαδόρος Υπογράμμισης Edding Ecoline 24

150027
Μαρκαδόρος Υπογράμμισης Edding Ecoline 24 -Μαρκαδόροι Υπογράμμισης - Highlighter στα Καταστήματα Κύβος
Τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού στην εικόνα για μεγέθυνση
0,85
+
Κατόπιν παραγγελίας
Blank page

Υπογραμμιστής με σφηνοειδή μύτη Edding Ecoline 24.

  • Το στέλεχος και το καπάκι είναι κατασκευασμένο από λιγνίτη, ένα ιδιαίτερα οικολογικό υλικό.
  • Το ιδιαίτερο εργονομικό σχήμα δεν κουράζει το χέρι.
  • Πολύ φωτεινό, μελάνι με βάση το νερό, ανθεκτικό στο φως και το νερό. Μεγάλη δυνατότητα συντήρησης μετά το άνοιγμα.
  • Πάχος 2.5 - 5 mm.
  • Διαθέσιμα χρώματα: Κίτρινο, ροζ, γαλάζιο.

Η οικολογική σειρά EcoLine περιλαμβάνει μαρκαδόρους, των οποίων τα πλαστικά εξαρτήματα προέρχονται αποκλειστικά από ανακυκλωμένο υλικό κατά 90% τουλάχιστον.

Για την παραγωγή της σειράς ecoline (στέλεχος, καπάκι, φίλτρο μελάνης) χρησιμοποιείται ανακυκλωμένο υλικό μετά την κατανάλωση χρησιμοποιημένου πλαστικού, δίνοντας νέα ζωή τόσο σε οικιακά όσο και βιομηχανικά πλαστικά απόβλητα. Το πλαστικό που χρησιμοποιείται γίνεται έτσι ένας νέος πόρος και επιτρέπει στην edding να περιορίσει τη χρήση νέων υλικών.

Η edding έλαβε το βραβείο "Green Brands Germany" για δύο συνεχόμενα χρόνια, τιμώντας περιβαλλοντικά βιώσιμα εμπορικά σήματα για την προστασία του περιβάλλοντος για έναν υγιεινό τρόπο ζωής.

Η σειρά EcoLine έχει επίσης οικολογικές συσκευασίες. Η συσκευασία της σειράς EcoLine είναι απόλυτα χάρτινη, από 100% ανακυκλωμένο χαρτόνι, συμπεριλαμβανομένων των σετ και των blister.

ΠΟΙΟΤΗΤΑ: όλα τα οικολογικά προϊόντα της σειράς EcoLine εγγυώνται την ποιότητα edding. ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ: η επαναχρησιμοποίηση πλαστικών μειώνει σημαντικά την χρήση νέου υλικού στην παραγωγή με αποτέλεσμα την μείωση των ετήσιων εκπομπών CO2 κατά 83 τόνους. ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ: η σειρά EcoLine είναι επαναγεμιζόμενη. Με τα μελάνια επαναγέμισης μπορείτε να έχετε πάντα έναν νέο μαρκαδόρο με απεριόριστη διάρκεια, μειώνοντας τα απόβλητα και το κόστος αγοράς.

Κατασκευαστής:
EDDING

Από την ίδια κατηγορία