Δωρεάν Μεταφορικά για Αγορές άνω των 49€ έως 4Kg

Μαρκαδόροι Giotto Decor Materials 6 Τεμάχια

045330000
149984
690
Άμεσα Διαθέσιμο

σε απόθεμα

Μεταφορικά
Τρόποι Πληρωμής
Πλεονεκτήματα

Μαρκαδόροι πολλαπλών επιφανειών για διακόσμηση χαρτονιού, ξύλου, γυαλιού, δέρματος, πλαστικού, πέτρας, υλικών Das modelling, μετάλλου κλπ.

Χρωματίζει μόνιμα σε πορώδεις επιφάνειες και αφαιρείται από λείες επιφάνειες με ένα υγρό πανί.

Γι' αυτό το λόγο προτείνονται για χρήση σε γυαλί και παράθυρα. Όλα τα μελάνια των προϊόντων διακόσμησης είναι υδατοδιαλυτά, ασφαλή και ανθεκτικά στο φως.

Αντίθετα από τους συνηθισμένους μαρκαδόρους, οι Giotto Decor σας επιτρέπουν να κάνετε θαυμάσιες δημιουργίες, χάρη στην μοναδική επικαλυπτική τους ικανότητα

ακόμα και σε σκούρες ή χρωματισμένες επιφάνειες- και στην ικανότητα του κάθε χρώματος να βάφει επάνω στο άλλο. Οι μαρκαδόροι έχουν μεσαίου μεγέθους άκρη (διάμετρος: 4 mm),

που είναι ιδανική για σχεδίαση μικρών λεπτομερειών και μεσαίου μεγέθους φόντο small details and medium-sized backgrounds.

Σουπερ ανθεκτική μύτη που δεν μπλοκάρει, αεριζόμενο, ασφαλές καπάκι. Όλα τα χρώματα ξεπλένονται εύκολα από τα χέρια, αλλά δύσκολα από τα ρούχα.

Ανεξίτηλες ιδέες. Η δημιουργικότητα συνδυάζεται με τα πάντα, στέκεται στη δοκιμασία του χρόνου και μετατρέπει το σπίτι και τα υπάρχοντά σας χάρη στα Giotto Materials διακόσμησης !

Ιδανική λύση για μικρές εργασίες, ακόμα και για παιδιά προσχολικής ηλικίας.

EAN
8000825453304
Κατασκευαστές
Giotto
Κωδικός Εργοστασίου
114237
Βρες παρόμοια βάσει επιλεγμένων χαρακτηριστικών

Ίσως σας ενδιαφέρουν